- ValkLoyal

Wat is ValkLoyal?

Wij zijn graag trouw aan u, onze gast. Met het ValkLoyal programma bieden wij u als vaste hotelgast nóg meer voordeel, garanties en extra service. Als u boekt via de website betaalt u bijvoorbeeld nooit reserveringskosten. U krijgt een welkomstdrankje in ieder hotel en u kunt genieten van een Lazy Sunday als u een kamer van zaterdag op zondag boekt: lekker uitslapen en pas om 17:00 uur uitchecken. (Lazy Sunday is altijd op basis van beschikbaarheid en niet van toepassing op suites, vraag bij check in of uw lazy Sunday beschikbaar is)

Tegoed sparen na ieder verblijf

Wanneer u via onze websites een boeking heeft gemaakt met een ValkAccount krijgt u automatisch een dankmail na uw verblijf met daarin de melding dat wij tegoed voor u hebben klaargezet in uw online ValkAccount. Het tegoed is afhankelijk van uw boeking, zo ontvangt u per reguliere kamerboeking €5,- tegoed na uw verblijf en bij actietarieven, lastminutes en arrangementen ontvangt u €2,50 per persoon.

U kunt dit tegoed inzien door in te loggen op uw ValkAccount op één van onze websites. Bij een volgende online boeking kunt u het tegoed inzetten of bewaren en verder sparen voor meer korting op een volgende boeking! 

ValkLoyal voordelen op een rijtje

  • € 5,- korting per nacht op een kamer of suite*
  • € 2,50 korting per persoon op een arrangement of last minute**
  • Gratis Lazy Sunday, pas uitchecken om 17:00 uur***
  • Gratis consumptie bij aankomst
  • Gratis gebruik van internet tijdens uw verblijf
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur tevoren****
  • Beste prijsgarantie indien u boekt via onze eigen websites

*Deze korting krijgt u niet op actie-tarieven waaronder last minutes, arrangementen, non-refundables, aanbiedingen, corporate tarieven en tarieven van andere websites.

**Boekt u bijvoorbeeld hetzelfde arrangement tweemaal achter elkaar bij hetzelfde hotel in opvolgende dagen, dan worden de reserveringen samengevoegd. U ontvangt eenmalig de korting per persoon over de gehele reservering en niet voor de twee afzonderlijke arrangementen. Voorbeeld: 2 losse arrangementen 3=2 zomer van 10 juli t/m 12 juli en 12 juli t/m 14 juli wordt 1 arrangement reservering 3=2 zomer van 10 juli t/m 14 juli. U ontvangt 2,50 euro p.p. na check-out.

***Op basis van beschikbaarheid en niet geldig op suiteboekingen en actie-tarieven zoals aanbiedingen, last-minutes, non-refundables, arrangementen en corporate tarieven.

 ****Met uitzondering van non-refundable en earlybird tarieven

ValkAccount 

Met een ValkAccount maakt u direct gebruik van de ValkLoyal voordelen! Dit dashboard geeft u informatie over uw reserveringen en u kunt hier als eerste profiteren van de beste deals die Valk Voordeel te bieden heeft.

Registreer direct een ValkAccount

Wilt u meer informatie over het ValkAccount wat u nodig heeft om gebruik te maken van ValkLoyal? Dit vindt u op de website valkaccount.nl.

ValkAccount verwijderen?
U kunt op ieder gewenst moment uw ValkAccount verwijderen. Eventueel opgespaard saldo komt hiermee per direct te vervallen en kan bij eventuele nieuwe activatie van een ValkAccount niet worden bijgeschreven.

Maar ik heb ValkBonus tegoed, wat is dat?

Heeft u in uw ValkAccount ValkBonus tegoed verkregen? Dan heeft u meegedaan aan onze acties zoals bijvoorbeeld de Voorspel & Win acties tijdens de Formule 1 wedstrijden van onze Max. U heeft bij elke deelname € 5,- bonus tegoed kunnen ontvangen. Het totaal verkregen ValkBonus tegoed is niet zoals uw ValkLoyal tegoed in één boeking in te zetten. U kunt per reservering maximaal € 5,- ValkBonus tegoed inzetten bij één van onze Valk Exclusief vestigingen.

Uw ValkBonus tegoed heeft altijd een tijdelijke geldigheid. Tot wanneer de bonus geldig is ziet u terug in de activatiemail die u ontvangt na het activeren van de bonus. Daarnaast ziet u de geldigheid van uw ValkBonus ook terug in uw ValkAccount bij uw transacties.

Heeft u ValkBonus saldo verzilverd na de verloopdatum van de actie en u annuleert deze reservering? Het bonus saldo wordt dan niet teruggeschreven op uw ValkAccount.

Wij maken gebruik van cookies.