Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk Exclusief Ambassadeur

Speciaal voor u als loyale gast: Verras vrienden, familie en collega’s met exclusieve korting voor iedere overnachting bij de Valk Exclusief hotels.

LOGIN MET UW ACCOUNT

De voordelen van Valk Ambassadeur

 • Exclusieve korting voor familie en vrienden
 • €5,- Valk Bonus per geregistreerde vriend
 • Ambassadeurs Loyal tegoed als vrienden overnachten
Hoe werkt Valk Ambassadeur?

Hoe werkt Valk Ambassadeur?

U ontvangt €5,- ValkBonus per kennis die op uw uitnodiging een gratis Valk Account aanmaakt. De voorwaarden van ValkBonus zijn hierbij geldig.

Vervolgens ontvangt u eenmalig €5,- ValkAmbassadeur saldo per kennis die vervolgens met dit account heeft geboekt én overnacht. Hiervoor gelden de voorwaarden van ValkLoyal. Klik hier voor meer informatie over het ValkAmbassadeur saldo.

 • ValkBonus

  Wij geven onze trouwe gasten graag een extra cadeautje! Met het ValkBonus actieprogramma kunt u deelnemen aan speciale acties via de website of nieuwsbrief. Hierop zijn de actievoorwaarden van toepassing.

  Het actietegoed kunt u verzilveren op boekingen die gemaakt worden bij een Valk Exclusief hotel via de website of via de Valk Exclusief app. Per reservering kan u maximaal €5,- Valkbonus inzetten.

 • ValkLoyal

  Onze loyale gasten belonen wij graag! Met het ValkLoyal programma spaart u korting op volgende boekingen bij een Valk Exclusief hotel. U ontvangt het tegoed op uw Valkaccount ná uw verblijf en enkel wanneer u heeft geboekt via een website van Valk Exclusief en niet via een derden website.

  Het inzetten en verzilveren van uw gespaarde Valk Loyal saldo kan via uw Valkaccount. Dit is mogelijk bij de 4e stap: het overzicht van uw boeking, tijdens het boekingsproces.

Registreer nu uw account

Registreer nu uw account

Met een Valk Exclusief Account maakt u direct gebruik van de Valk Loyal voordelen!

Wacht niet langer, en meld u aan. U profiteert dan altijd als eerste van de beste deals die de Valk Exclusief hotels u te bieden hebben.