Direct naar de contentDirect naar de footer
Airporthotel Düsseldorf
Airporthotel Düsseldorf

U slaapt in het beste bed van de stad

Culinair genieten

In onze brasserie of restaurant

Airporthotel Duesseldorf

Airporthotel Düsseldorf is geschikt voor zowel de zakelijke als recreatieve gast. Het hotel is gelegen nabij het vliegveld en beschikt over een shuttle service van en naar het vliegveld. Ontdek veelzijdig Düsseldorf vanuit dit comfortabele hotel of ontspan in het uitgebreide wellness center.
 • handshake
  15 zalen, gratis WiFi en een creatief en ervaren team. Uw gasten zijn van alle gemakken voorzien.
 • bed-x-large
  194 Luxe kamers in een omgeving met eindeloze mogelijkheden. Ontspan in de Wellness! Het weekend draait om jullie.
 • handshake
  Op 5 minuten van Düsseldorf Airport met een shuttle. U gaat zorgeloos en uitgerust op vakantie.
 • restaurant-x-large
  Een "smaakvol" restaurant en gezellige hotelbar. Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer.
 • Ontspan in de Wellness! Gun uw lichaam en geest een welverdiende break
 • Op 5 minuten van Düsseldorf Airport, wij regelen graag een transfer
 • Kom eten in onze sfeervolle Brasserie Max of Restaurant Zizou
Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
809 beoordelingen
Alexander
Airporthotel Duesseldorf 
De mooiste tot nu!

Na Dordrecht, Berlijn en Wieringermeer was dit het mooiste hotel qua uitstraling, bouw, inrichting, faciliteiten en service met een glimlach (dat laatste geldt niet voor de hostess bij het ontbijt op 20 juli j.l.). Enige minpunt was voormelde hostess. Zeer onvriendelijk. Weigerde ons in eerste instantie toe te laten omdat het ontbijt niet op haar lijst vermeld stond. Dat het wel vermeld stond op het sleutelkaart pasje (Früstück ja en op de digitale 'valkexclusief' bevestiging op de telefoon mocht niet baten. Eerst moest het geverifieerd worden bij de receptie. Heel ongemakkelijk allemaal. Nog vervelender was dat de kinderen, die een half uurtje later aansloten voor het ontbijt, eenzelfde behandeling ten deel viel. Geen fijn begin van de dag.

TripAdvisor

Hotels in de buurt

 • Hotel Heerlen

  Hotel Heerlen

  Hotel Heerlen rustig gelegen naast landgoed Terworm. Met wellness center, luxe zwembad, gezellig restaurant, meerdere multifunctionele zalen en een prachtige omgeving een ideale locatie voor een ontspannen verblijf.

  Meer
 • Kasteel TerWorm

  Kasteel TerWorm

  Kasteel TerWorm, een exclusief kasteelhotel waar u heerlijk kunt onthaasten. Kom wegdromen in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites en ontwaken in Limburgse weelde. Laat u verrassen door onze enthousiaste keukenbrigade, onder leiding van Executive Chef Andy Brauers en Chef de Cuisine Vincent van Vierzen, en geniet van de beste streek- en seizoen producten en begeleidende wijnen. Tevens beschikt het luxe à la carte restaurant over één van de beste terrassen van Nederland.

  Meer
Ga naar alle hotels